SPINN/Nettverk Idrett samlet på Idrettshelga

Idrettshelga Innlandet er i gang på Lillehammer og det ser ut til å bli en knall-suksess!

Over 400 deltakere totalt på alle arrangementer sier sitt om at dette blir en bra helg for kompetansebygging og nettverksutvikling. Mange hadde gleden av å være med på ulike arrangement i løpet av fredagen, og lørdag er den store dagen med felles konferanse for alle idrettene med spennende foredragsholdere og temaer som; “Se og aktivisere ungdom” – Marco Elsafadi, “Ungdom og ungdomstrender” – Ole Petter Nyhaug, “Hvordan jobbe med ungdom” – Karina Andersen Aas og “Verdier i idretten” – Helge Gudmundsen. I tillegg holder SPINN et kort innlegg med tittelen “SPINN – INN i fremtiden” hvor senteret presenteres – og det blir offisiell åpning av hjemmesiden og Facebook.

Nettverk Idrett f.v: Magnhild Medgard – SPINN, Dag André Nilsen – SPINN, Erlend Slokvik – Olympiatoppen Innlandet, Ingvild Riise Midtun – Olympiatoppen Innlandet, Kjersti Huber Rønning – Hedmark fylkeskommune og Tina Thorsen – Hedmark idrettskrets. Rolf Storsveen – Elverum kommune er ikke avbildet.

Planlegger Idrettshelga 2018

Nettverk Idrett i SPINN er samlet på Lillehammer for å se og lære hvordan Oppland idrettskrets som har hatt prosjektledelsen på Idrettshelga Innlandet har planlagt og gjennomført konferansen. Neste år er det Hedmark sin tur til å være ansvarlig, og konferansen vil inngå som en del av kompetansearbeidet i Hedmark/Innlandet.

Ambisjonene for Idrettshelga 2018 er å trekke enda flere idretter til arrangementet og gjennomføre en konferanse med like godt innhold som Idrettshelga 2017, sier Tina Thorsen, organisasjonssjef i Hedmark idrettskrets.