Trener 2

Trener 2 har fokus på deltakelse, men det legges også vekt på utvikling av utøverne. Trener 2 bygger på kompetansen og praksisen fra Trener 1, men det tilkommer også nye momenter som selve treningsprosessen. Mange særforbund har på Trener 2-kursene et ekstra fokus på hvordan være en god og effektiv trener for ungdommer. Les mer om trenerløypa og Trener 2 på idrettsforbundet sin hjemmeside her.

Høgskolen i Innlandet har sammen med Norges Golfforbund, Norges Skiforbund,  Norges Svømmeforbund, Norges Bandyforbund, Norges Volleyballforbund, Norges Friidrettsforbund og Norges Triatlonforbund (tidligere også Norges Håndballforbund Region Innlandet) utarbeidet et unikt tilbud, der det beste fra trenerutdanningen til særforbundene og høgskolen er samlet til en felles plattform for å utvikle deg til en best mulig trener i din idrett!

Trenerutdanningen er nett- og samlingsbasert, og gjelder for særidrettene golf, svømming, volleyball, innebandy, bandy, langrenn, alpint, hopp, kombinert, telemark, freestyle, freeski, volleyball, sandvolleyball, og idrettene friidrett og triatlon.

Studiet gjennomføres en gang årlig i tidsrommet april til oktober ved Høgskolen i Innlandet, Elverum.

Les mer om studiet her.