Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Trener 3 utdanning

07/02/2020 - 08/05/2021

Høgskolen i Innlandet har sammen med Norges Golfforbund, Norges Skiforbund, Norges Svømmeforbund, Norges Friidrettsforbund og Norges Bandyforbund utarbeidet et unikt tilbud, der det beste fra trenerutdanningen til fem særforbund og høgskolen er samlet til en felles plattform for å utvikle deg til en best mulig trener i din idrett! Studiet er bygget opp av 3 fellessamlinger der deltagere for alle forbundene er sammen. Fellessamlinger blir lagt til Terningen Arena. 2 samlinger er rettet spesifikt mot særidretten og avholdes forskjellig fra idrett til idrett for å best tilrettelegge for idretten.

Trenerutdanningen er nett- og samlingsbasert, og gjelder for særidrettene golf, svømming, friidrett, innebandy, bandy, alpint, hopp, kombinert, telemark, freestyle og freeski. Trener 3 er ett studie med fokus på utvikling og prestasjon, og er rettet mot trenere som har ambisjoner om å trene morgendagens toppidrettsutøvere. Studiet bygger videre på Trener 2, og krever at du har pågående relevant trenerpraksis.

Studiet går på deltid over 16 mnd, og har ett omfang på 20 studiepoeng. Totalt vil det være 5 samlinger, hvor samling 1,3 og 5 vil være fellessamlinger på Terningen Arena i Elverum. Samling 2 og 4 vil være særidrettslige samlinger. Studiet har oppstart i februar 2020 og vil foregå over 3 semester, og avsluttes i mai 2021.  

Mer informasjon om innholdet i studiet, som dato for de ulike samlingene, læringsutbytter, opptakskrav og veien videre finner du her.

 

               

Detaljer

Start:
07/02/2020
Slutt:
08/05/2021