Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Trener 2 utdanning

25/04/2020 - 27/09/2020

Høgskolen i Innlandet har sammen med Norges Golfforbund, Norges Skiforbund, Norges Volleyballforbund, Norges Svømmeforbund, Norges Bandyforbund, Norges Triatlonforbund, Norges Orienteringsforbund og Norges Friidrettsforbund utarbeidet et unikt tilbud, der det beste fra trenerutdanningen til særforbundene og høgskolen er samlet til en felles plattform for å utvikle deg til en best mulig trener i din idrett! Trenerutdanningen er nett- og samlingsbasert, og gjelder for særidrettene volleyball, sandvolleyball, golf, svømming, stup, innebandy, bandy, langrenn, alpint, hopp, kombinert, telemark, freestyle og freeski. Man må ha gjennomført Trener 1 for å starte på Trener 2.

Studiet gir 10 studiepoeng og har oppstart 25.-26. april på Terningen Arena i Elverum. Studiet er nett- og samlingsbasert med en del digitale arbeidskrav mellom de fysiske samlingene. Samling to foregår til ulike steder og tider i tidsrommet 8. mai til 23. august og er avhengig av hvilken idrett du tar trenerutdanning innenfor. Siste samling er 26.-27. september på Terningen Arena.

Mer informasjon om innholdet i studiet, som dato for de ulike samlingene, læringsutbytter, opptakskrav og veien videre finner du her.

 

                           

Detaljer

Start:
25/04/2020
Slutt:
27/09/2020

Sted

Terningen Arena
Elverum,

Arrangør

Høgskolen i Innlandet