Laster aktiviteter

« All aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Trener 2 utdanning

20/04/2018 - 23/09/2018

Hendelse Navigasjon

Høgskolen i Innlandet har sammen med Norges Golfforbund, Norges Skiforbund, Norges Svømmeforbund, Norges Bandyforbund og Norges Volleyballforbund utarbeidet et unikt tilbud, der det beste fra trenerutdanningen til fem særforbund og høgskolen er samlet til en felles plattform for å utvikle deg til en best mulig trener i din idrett! Trenerutdanningen er nett- og samlingsbasert, og gjelder for særidrettene volleyball, sandvolleyball, golf, svømming, innebandy, bandy, langrenn, alpint, hopp, kombinert, telemark, freestyle og freeski. Man må ha gjennomført Trener 1 for å starte på Trener 2.

Studiet gir 10 studiepoeng og har oppstart 20. april (på nett) og første samling er 5-6.mai på Terningen Arena i Elverum. Studiet er nett- og samlingsbasert med en del digitale arbeidskrav mellom de fysiske samlingene. Samling to foregår til ulike steder og tider i tidsrommet 9. juni til 19. august og er avhengig av hvilken idrett du tar trenerutdanning innenfor. Siste samling er 22.-23. september på Terningen Arena.

Mer informasjon om innholdet i studiet, som dato for de ulike samlingene, læringsutbytter, opptakskrav og veien videre finner du her.

 

                      

Detaljer

Start:
20/04/2018
Slutt:
23/09/2018

Sted

Terningen Arena
Elverum,

Arrangør

Høgskolen i Innlandet