Laster aktiviteter

« All aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Idrettshelga Innlandet

27/10/2017 - 28/10/2017

Idrettshelga Innlandet er et nytt konsept for å samle idretten i Innlandet til en felles møteplass med felles program på lørdag og mulighet til å legge egne samlinger/kurs/møter i forkant eller etterkant. Idrettskretsene i Oppland og Hedmark – sammen med de respektive fylkeskommuner, Sparebank1 Gudbrandsdal og Norsk Tipping – samarbeider om å skape et årsvisst arrangement som skal alternere mellom vår fylker annet hvert år. I 2017 er det altså Lillehammer som er stedet – med base på Scandic Lillehammer Hotel og nærliggende fasiliteter.

Idrettshelga Innlandet 2017 – det som er felles program for alle – har hovedprogram lørdag formiddag kl 09:00-12:30. Spennende, engasjerende og givende forelesere skal gi deg en opplevelse å ta med videre i din idrettshverdag. Marco Elsafadi, Ole Petter Nyhaug, Karina Andersen Aas, Helge Gudmundsen og Tom Tvedt kommer – KOMMER DU?

Idrettskretsene har også mange spennende tiltak ved siden av hovedprogrammet. Samling for daglig ledere og sine respektive styreledere, kurs for tilrettelagt aktivitet (paraidrett), paraidrett på is (praktisk øvelse), ung leder kurs og ikke minst det utrolig lærerike seminaret: Hvordan bli best i barne- og ungdomsidrett? Ikke best, men flest mulig lengst mulig!

For påmelding klikk her

Detaljer

Start:
27/10/2017
Slutt:
28/10/2017

Sted

Lillehammer
Turisthotellvegen 6
Lillehammer, 2609 Norge
+ Google Map