Trener 3

Trener 3 fokuserer på utvikling og prestasjon. For å utvikle morgendagens toppidrettsutøvere kreves det kompetente trenere. Deltakerne på Trener 3 kursene er som regel trenere som jobber med utøvere som ønsker å nå et høyt nasjonalt nivå og internasjonal deltakelse. Les mer om trenerløypa og Trener 3 på idrettsforbundet sine hjemmesider her.

Høgskolen i Innlandet har utviklet Trener 3 utdanningen i samarbeid med Norges Skiforbund, Norges Golfforbund, Norges Bandyforbund, Norges Svømmeforbund og Norges Friidrettsforbund. Målgruppen for denne utdanningen vil være trenere med ambisjon om å trene morgendagens toppidrettsutøvere.

Trenerutdanningen er nett- og samlingsbasert, og gjelder for særidrettene golf, svømming, friidrett, innebandy, bandy, langrenn, alpint, hopp, kombinert, telemark, freestyle og freeski.

Studiet bygger videre på Trener 2 og går på deltid over 16 mnd, med ett omfang på 20 studiepoeng. Totalt vil det være 5 samlinger. Utdanningen hadde oppstart på pilot høsten 2018. Les mer om læringsutbytter, opptakskrav og annen praktisk informasjon, som når neste oppstart blir her.