Alltid siste nytt om idrett, fysisk aktivitet og kroppsøving

 

I SPINN har vi som mål å formidle kunnskap og samtidig skal vi være nyskapende. Nå har vi kombinert disse to ved å introdusere Nyheter fra feltet på vår hjemmeside. Her ønsker vi å publisere de siste nyhetene innen fagområdene idrett, kroppsøving og fysisk aktivitet, slik at våre lesere kan bruke SPINN-INN.NO for å holde seg oppdatert på aktuelle nyhetssaker.

Hvordan skal vi finne siste nytt?

Det er en stor lovnad å holde våre lesere oppdatert, men over tid mener vi å kunne få til dette. Bakgrunnen er at vi har investert i en digital informasjonsrobot som hjelper oss med å søke etter, samle inn og sortere nyhetsartikler. Vi har derfor tatt i bruk et avansert verktøy for å både finne nye publiseringskanaler, i tillegg til å gi oss siste nytt fra de sider som vi ber den om å følge med på. Det vil derfor ta litt tid før vi er sikre på at den finner alt som er aktuelt, samtidig oppdager vi stadig nye kanaler som kan være av interesse. Som leser kan du være med å justere roboten ved å tipse oss om aktuelle nyhetskanaler innenfor idrett, kroppsøving og fysisk aktivitet. På denne måten kan du også bidra til at nyhetene i enda større grad treffer det som du og andre lesere er opptatt av i hverdagen.

Hva publiseres?

Under Nyheter fra feltet vil vi publisere alt fra forskningsartikler til mer populærvitenskapelige artikler og nyhetssaker. Fellesnevneren er at nyheten har et utspring fra forskning eller fra viktige meningsbærere på feltet. Vi kan også publisere andre ytringer for å belyse sentrale problemstillinger innenfor våre fagområder. Vi vil ikke publisere artikler som innebærer anbefalinger eller råd uten at disse er forankret i forskning. En egen redaksjonskomité har som ansvar å kvalitetssikre nyhetene som publiseres.

Hvordan holde seg oppdatert?

Vi vil ukentlig oppdatere Nyheter fra feltet med de nyhetssakene som vi mener er aktuelle. Antall oppdateringer er avhengig av hvor mange nyhetssaker som andre nyhetskanaler publiserer. Ved å klikke på knappen “Se alle” vil du få oversikt over alle nyheter som er delt av SPINN. Det er ikke mulig å abonnere på denne tjenesten, og du må selv gå inn på vår hjemmeside for å se siste nytt. Et lite utvalg av sakene vil også deles på Facebook-siden til SPINN.