Idrettshelga Innlandet 2018

 

26.- 28. oktober er tiden for årets store møteplass innen idretten. Idrettshelga er idrettens store kompetansehelg med særidrettslige og fellesidrettslige tiltak for alle idrettsinteresserte i Innlandet. Det er Hedmark og Oppland idrettskretser, som i samarbeid med Høgskolen Innlandet, fylkeskommunene og en rekke andre samarbeidspartnere, står bak arrangementet.

Målsetningen og intensjonen med Idrettshelga er å skape en felles møteplass for idretten og aktiviteten i Hedmark og Oppland. Her samles miljøer fra høgskoler, særkretser, klubber, idrettsråd, samt politikere, trenere og utøvere. Idrettshelga er en viktig møteplass for både kunnskapsutvikling, erfaringsdeling og nettverksbygging på tvers av idrettsmiljøer.

Idrettshelga er i år lagt til Hamar og vil være spekket med idrettsrelatert aktivitet, gode foredrag for idrettsinteresserte og idrettsinvolverte i alle aldre og roller, i tillegg til gode kurs og kompetansetilbud. Fredag formiddag tilbys flere spennende seminarer og foredrag i regi av ulike idrettsinstanser. Flere av disse arrangementene er gratis og åpne for alle interesserte. Lørdag formiddag inviteres alle til et innholdsrikt fellesprogram, som er relevant for alle idretter. Tema for lørdagens program er foreldrerollen og ressursbruk i idretten. Både fredag, lørdag og søndag har særkretser og regioner egne særidrettslige program, som f.eks. regionsamling NCF, «den store fotballhelga» og «håndballseminaret». Ved å åpne påmeldingslenken får man oversikt over alt som foregår hele helgen og kan melde seg på ulike deler. Se programoversikt her.

Dette er bare noen av høydepunktene:

 

 

Årets fellesprogram vil ha fokus på følgende tema: «Foreldre er idretten» og «Ressursbruk i idretten».

Klikk her for å se fellesprogrammet for lørdag 27. oktober med spennende og kjente idrettspersonligheter og paneldebatter som inkluderer lokale idrettslag, politikere og andre kjente idrettsfolk. For å presentere de ulike tema vil det holdes korte foredrag, etterfulgt av en debattforum der deltagere er involvert i diskusjonen rundt tema.

Meld deg på Idrettshelga her