Facebook Demo – Customizer

SPINN

Lokal bedrift
217

SPINN har bevegelsesglede i et livslangt løp som visjon, med hovedfokus på barn og unge. Senteret arbeider sammen med andre miljøer om kunnskaps-, kompetanse-, og nettverksutvikling innen idrett, skole og fysisk aktivitet/folkehelse.

SPINN

3 weeks 3 days ago

Hovedfunnene er at den årlige gjennomsnittskostnaden ved deltakelse for 9-åringer er 3600 kroner, mens de årlige gjennomsnittskostnadene for 15-åringer er 9600 kroner. De viktigste kostnadsdriverne i idrettslagene er utstyr, bekledning, samt arrangementskostnader.

Les flere nyhetssaker på SPINN sin hjemmeside ❗️

SPINN

SPINN

1 month 4 days ago

Hold av onsdag 4. mars kl. 1830-2030. Husk påmelding 👇

SPINN

SPINN

1 month 2 weeks ago

SPINN

1 month 2 weeks ago

Nytt fokus på seksuelle overgrep i idretten etter at Tor Solbakken har delt sin historie offentlig. Norges idrettsforbund setter søkelys på saken og tar temaet svært alvorlig. Som Håvard Øvregård, rådgiver verdiarbeid i NIF, sa på dagsrevyen 11. februar: - Enten har man hatt en sak i klubben sin, eller så har man en pågående sak, eller så kommer det en sak om seksuelle overgrep i fremtiden. Dette må alle klubber og idrettslag ta alvorlig og ha fokus på, dette angår alle.

SPINN

2 months 3 weeks ago

🖐 Fikk du ikke med deg årets idrettsgallaseminar der NIF satte søkelyset på seksuell trakassering og overgrep i idretten?

Ta deg tid til å se og lytte til de sterke historiene som ble delt under seminaret, og enda viktigere, ta med deg tips og henstillinger om åpenhet og å sette dette vanskelige temaet på dagsorden i egen klubb eller idrettslag. I dette innlegget finner du lenke til hele seminaret 👇👇

SPINN

SPINN

3 months 1 week ago

SPINN updated their cover photo.

SPINN

3 months 2 weeks ago

🖐🖐 Olympiatoppen Innlandet har i 2019 invitert trenere til frokostmøter for å skape kunnskapsutvikling på tvers av idretter og øke kompetansen blant trenerne slik at idretten når nye høyder i Innlandet.

SPINN

3 months 2 weeks ago

Aktivitetsnivået til barn og unge går drastisk ned i vintermånedene. "Foreldre må være mer bevisste og legge til rette for aktivitet om vinteren", sier forsker ved Norges Idrettshøgskole, Elin Kolle. Stemmer dette med din oppfatning?

SPINN

4 months 2 days ago

Les kronikken som bygger på kunnskapsgrunnlaget om likestilling i idretten. "Slipp til kvinnene i idretten!" 👇👇👇

SPINN

SPINN

4 months 4 days ago

SPINN har byttet til grønn profil i logo og på nettside, i likhet med Høgskolen i Innlandet!


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.