Facebook Demo – Customizer

SPINN

Lokal bedrift
216

SPINN har bevegelsesglede i et livslangt løp som visjon, med hovedfokus på barn og unge. Senteret arbeider sammen med andre miljøer om kunnskaps-, kompetanse-, og nettverksutvikling innen idrett, skole og fysisk aktivitet/folkehelse.

SPINN

SPINN

1 week 41 minutes ago

SPINN shared a post.

SPINN

1 week 2 hours ago

Nytt fokus på seksuelle overgrep i idretten etter at Tor Solbakken har delt sin historie offentlig. Norges idrettsforbund setter søkelys på saken og tar temaet svært alvorlig. Som Håvard Øvregård, rådgiver verdiarbeid i NIF, sa på dagsrevyen 11. februar: - Enten har man hatt en sak i klubben sin, eller så har man en pågående sak, eller så kommer det en sak om seksuelle overgrep i fremtiden. Dette må alle klubber og idrettslag ta alvorlig og ha fokus på, dette angår alle.

SPINN

1 month 1 week ago

🖐 Fikk du ikke med deg årets idrettsgallaseminar der NIF satte søkelyset på seksuell trakassering og overgrep i idretten?

Ta deg tid til å se og lytte til de sterke historiene som ble delt under seminaret, og enda viktigere, ta med deg tips og henstillinger om åpenhet og å sette dette vanskelige temaet på dagsorden i egen klubb eller idrettslag. I dette innlegget finner du lenke til hele seminaret 👇👇

SPINN

SPINN

2 months 8 hours ago

SPINN updated their cover photo.

SPINN

2 months 1 week ago

🖐🖐 Olympiatoppen Innlandet har i 2019 invitert trenere til frokostmøter for å skape kunnskapsutvikling på tvers av idretter og øke kompetansen blant trenerne slik at idretten når nye høyder i Innlandet.

SPINN

2 months 1 week ago

Aktivitetsnivået til barn og unge går drastisk ned i vintermånedene. "Foreldre må være mer bevisste og legge til rette for aktivitet om vinteren", sier forsker ved Norges Idrettshøgskole, Elin Kolle. Stemmer dette med din oppfatning?

SPINN

2 months 3 weeks ago

Les kronikken som bygger på kunnskapsgrunnlaget om likestilling i idretten. "Slipp til kvinnene i idretten!" 👇👇👇

SPINN

SPINN

2 months 3 weeks ago

SPINN har byttet til grønn profil i logo og på nettside, i likhet med Høgskolen i Innlandet!

SPINN

3 months 1 day ago

🖐🖐 Nå er rapporten for Prosjekt Likestilling her!
Høgskolen i Innlandet har bidratt til kartleggingen av likestilling i norsk idrett, med fokus på den regionale situasjonen. I rapporten presenteres kartleggingen basert på litteraturstudier, resultater fra «Treneren i norsk idrett – en nasjonal kartlegging av trenere og trenerrollen» og intervjuer med kvinner og menn i idretten i Hedmark og Oppland. Klikk på lenken og les rapporten! 👇👇👇

SPINN

3 months 3 weeks ago

Engasjert i frivilligheten? 🖐🖐🖐
Helseinn, Voksenopplæringsforbundet Innlandet, Innlandet musikkråd og Innlandet idrettskrets inviterer til feiring 5. desember! Her skal barrierer for deltakelse, sosiale forskjeller, utenforskap og betydningen av lokalt folkehelsearbeid diskuteres. Meld deg på og møt opp! 👣👣👣


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.